Select Page

Marea Eclipsă Americană – Unde o poţi vedea online?

Marea Eclipsă Americană – Unde o poţi vedea online?

Da, ştim, şi pe noi ne enervează. America acumulează tot ce e mai bun şi frumos… Anul acesta chiar şi o eclipsă totală spectaculoasă, care se întinde de la coasta de vest până la cea din est. Fâşia de totalitate va avea o lăţime de peste 100km, iar durata totalităţii depăşeşte 2 minute.

Cum, de când cu Trump, e mai greu cu vizele, s-ar putea să nu reuşeşti să călătoreşti în SUA 😉

De aceea am compilat o listă cu cele mai bune pagini web de pe care poţi utmări online şi LIVE spectaculoasa eclipsă americană din 2017. Enjoy:

 

Data: 21.08.2017
Începutul totalităţii:  19:48h
Maximul:  21:25h
Sfârşitul totalităţii:  21:25h

(Toate orele sunt date în ora locală a României)

NASA: De la 19:00 la 23:00 – va include transmisiuni live din 12 locaţii diferite, atât cu filmarea directă a eclipsei, cât şi a evenimentelor mediatice sau sociale asociate. Evident NASA va transmite totul şi pe feed-urile sale de social media.

Exploratorium: E un Muzeu de Ştiinţe Naturale din San Francisco şi va începe transmisiunea LIVE la ora 19:00. Veţi privi imagini furnizate de telescoape din Oregon şi Wyoming.

CNN: Printr-un parteneriat cu Volvo, CNN va transmite imagini de pe toată traiectorie americană a eclipsei. Transmisiunea va fi preponderent în sistem LIVE 360°.

Montana State University: Oportunitate de a urmări eclipsa secolului dintr-o perspectivă diferită: 55 de echipe specializate pe lansarea de baloane de înaltă altitudine au parteneriat cu NASA şi vor oferi imagini Live ale eclipsei prin transmisiuni din stratosferă.

Slooh: Este unul din cele mai cunoscute sisteme de telescoape online. Transmisiunea va începe la ora 18:30 din Stanley, Idaho, însă va adăuga transmisiuni suplimentare din alte locaţii în care controlează telescoape solare.

TimeandDate.com: Transmisiunea Live începe la 18:30 şi se va face din locaţii multiple. În plus vei primi continuu actualizări videografice a traseului umbrei lunare.

 

Happy Watching!

Ziceţi şi voi:

Video recente

Loading...