Select Page

Noul Superman Trailer “Man of Steel” – Russel Crowe

Noul Superman Trailer “Man of Steel” – Russel Crowe

Oare când un “S” nu e un “S” ? Evident atunci când e parte a unui supertrailer despre noul Superman. Sau mai degrabă vechiul Superman. Şi aici e vorba de un reset şi rewind în franchiza care deja a fost reîncepută de cel puţin 2 ori.

De data asta însă, se pare că au nimerit-o. Bine de tot.

Trailerul de mai sus (nu uita să setezi pe HD) ne oferă cel mai nou şi detaliat look asupra filmului lui Zack Snyder.

Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă singur.

Transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, Clark se află în faţa unei întrebări esenţiale – De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile. (Hmmm… unde am mai auzit oare asta?)

Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Îşi va folosi oare abilităţile pentru a menţine pacea în lume, sau le va folosi pentru a dezbina şi a cuceri? Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de “Superman”, şi nu doar pentru a străluci drept ultima rază de speranţă a omenirii, ci şi pentru a-i salva pe cei pe care îi iubeşte”.

Zack Snyder ne arată întâi planeta foarte High Tech Krypton bântuită de un război global. Russel Crowe îşi trimite singurul fiu către Terra, ca să scape de distrugerea Kryptonului. 

Pe pământ, tăticul Kent (Kevin Costner !)  îl avertizează că va fi privit curând ca fiind diferit de toţi oamenii. Nu ar trebui să spună nimănui că este doar adoptat. Well, sort of.

Trailerul arată ceva acţiune foarte cool între Superman şi eternul inamic Zod, dar şi între el şi Louis Lane. 

“Ce înseamnă S-ul acela?” întreabă Louis Lane după ce Superman a fost arestat. “Pe planeta mea este o ieroglifă care înseamnă Speranţă” răspunde el. Louis i-o întoarce rece: “Mda, pe-aici e un S”.

Pentru nostalgici, aici aveţi şi trailerul original al filmului “Superman” din 1978:

Pe atunci muzica a fost a lui John Williams. Acum e a lui Hans Zimmer.

About The Author

Sky

Video recente

Loading...