Select Page

Thor: The Dark World. Pregăteşte-te de un an cu supereroi gârlă.

Thor: The Dark World. Pregăteşte-te de un an cu supereroi gârlă.

Thor a simţit că e rost de încă un blockbuster pe pământ şi se întoarce cu ciocanul pregătit şi părul vâlvoi. Marvel Studios vânează un succes după altul şi după Avengers şi Ironman, Thor este următorul supererou care are din nou onoarea să se etaleze în 3D.

“Thor: The Dark World” continuă aventurile lui Thor, care se străduieşte să salveze pământul şi cele 9 Regate de un inamic ascuns care se hrăneşte din materia însăşi a universului.

Thor: The Dark World Poster

O rasă antică condusă de Malekith se întoarce pentru a cufunda întregul univers în întunericul absolut. Nici măcar Odin nu are curajul să ignore ameninţarea iar Thor trebuie să ia nişte decizii al naibii de importante. Natalie Portman sau…

Un trailer frumos, dar nimic deosebit. Multe imagini aduc parcă mai mult a Middle-Earth decât a altceva, şi costumele acelea parcă le-am văzut şi în John Carter. Lume, lume, iar eşti distrusă în 3D şi salvată de un blond înalt.

Starring: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano şi Jaimie Alexander cu Rene Russo şi Anthony Hopkins în rolul lui Odin. “Thor: The Dark World” e regizat de Alan Taylor.

Site-ul original:  http://marvel.com/thor 

 

About The Author

Sky

Video recente

Loading...